fbpx

5 Buchete de mireasă ideale pentru vară

Vara călduroasă și plină de culoare și-a făcut apariția, iar viitoarele mirese care se apropie cu pași repezi de ziua cea mare, se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cel mai important eveniment din viața lor. Dacă te numeri printre ele și încă ești în căutarea ideilor potrivite pentru buchetul de mireasă și aranjamentele florale, iată 5 exemple de buchete de mireasă ideale pentru acest anotimp.

  1. Colorat

Dacă ești o fire veselă și evenimentul tău îți va reflecta pe deplin personalitatea, atunci un buchet vesel, colorat în nuanțe pastelate, romantic și plin de farmec, este accesoriul de care ai nevoie in ziua cea mare.

culoarat

  1. Clasic

Trandafirii sunt întotdeauna o alegere potrivită, indiferent de sezon, însă un buchet de trandafiri de culoare roșie, un simbol al dragostei și al romantismului, este ideal pentru o nuntă într-o zi toridă de vară.

Clasic

  1. Pastelat

Pentru o nuntă cu o tematică chic, un buchet delicat, în nuanțe calde, de vară, va completa perfect o ținută clasică și un decor fascinant.

pastelat

  1. Rustic

Pentru o nuntă în natură sau inspirată de natură, buchetul rustic este alegerea perfectă. Floarea soarelui este un simbol al verii și o floare plină de simboluri.

rustic

  1. Fresh

Dacă vrei să ieși din tipar, alege un buchet fresh, cu un aspect deosebit.

proaspat

Tu ce buchet ți-ai ales pentru nunta ta din această vară?

Fi primul care comentează.

Lasă un comentariu