fbpx

Accesorii inedite pentru decorarea sălii de nuntă

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta așa că tu ești personajul principal care oferă originalitate și personalitate unui asemenea moment. Indiferent care este tematica pe care o alegi pentru evenimentul tău, există o serie de accesorii și decorațiuni personale pe care le poți integra cu ușurință în decorul sălii pentru nunta ta. Avem chiar câteva exemple pe care le-am pus cu succes în aplicare. Rezultatul... în rândurile de mai jos.

Indiferent care este evenimentul pe care îl organizezi, sala va fi decorată astfel încât să contureze cât mai plăcut minunatul moment. De aceea, alegerea decorului pentru sala unde îți vei organiza petrecerea este un pas foarte important pentru că fiecare element are un rol bine stabilit.

Iată câteva sfaturi pentru decorarea sălii de nuntă

  • Stabilește tematica! Acesta este pasul cel mai important pe care este indicat să îl faci înainte de a achiziționa accesorii pentru decorarea sălii. În acest articol găsesți informații utile despre cum îți poți alege cu o mai mare ușurință tematica pentru nuntă.
  • Ține cont de anotimp! Alegerea locației este influențată, înainte de toate de anotimp. Dacă visezi la o nuntică rustică, atunci poți opta pentru o locație în sânul naturii. Din păcate, acest lucru este imposibil de realizat în sezonul rece.
  • Ține cont de arhitectura sălii! Înainte de a te apuca să realizezi planul decorativ pentru evenimentul tău, vizitează sala alături de un specialist care îți va oferi cele mai bune idei pentru decorarea salii tale.

Accesorii  inedite pentru decorarea sălii de nuntă

Cu siguranță ai câteva accesorii sau obiecte care au o mare însemnătate pentru tine. Ce ar fi să le introduci în decorul sălii tale pentru un plus de originalitate și personalitate? Iată câteva exemple pe care NuovaIdea le-a pus în aplicare într-un mod inedit.

Inspirație marină

Cine s-ar fi gândit că o lădiță vintage poate fi transformată într-un element central al unui eveniment cu tematică marină? Cu puțină creativitate, lădița s-a transformat într-un cufăr în care stă ascunsă cea mai de preț comoară a omului: iubirea.

Decor-special-38

O plimbare cu bicicleta

Un cuplu inedit a ales să transforme un element atât de banal într-un accesoriu deosbit. Astfel, bicicleta din copilările, s-a transformat într-un element unic, menit să adauge decorului un plus de personalitate.

Decor-special-3 Decor-special-4

Și tu îți poți transforma accesoriile sau obiectele preferate în elemente principale în cadrul decorului pentru nuntă.

Fi primul care comentează.

Lasă un comentariu