fbpx

Parerea clientilor

Va multumim pentru serviciile impecabile si profesionalism! Totul a fost superb, candy bar-ul delicios, aranjamentele florale absolut superbe, buchetele, invitatiile, la fel. Oamenii sunt foarte dechisi si talentati! Va multumim din nou si recomandam cu mare drag.

Catalina & Razvan, 23 septembrie 2017

Am rezonat cu Mona de la prima intalnire, de cand am intrat in restaurant si i-am spus ca am o idee de tema, dar vreau sa aud si propunerea ei.A fost aceeasi ca si a mea:jungla..mai exact safari.

Au inceput pregatirile, am fost in vizita la atelier, nimic din recuzita deja existenta nu se potrivea pe tema, dar am fost asigurata ca va fi totul asa cum imi doresc.

Asa ca au mers la cumparaturi si au investit foarte mult in elemente decorative safari, strict pentru ca evenimentul meu sa fie perfect.Si a fost...VIS!

Va multumesc pentru asta si sper sa le mai folositi, sa se justifice investitia!:))

Bunul gust, imaginatia si profesionalismul au facut din botezul lui Vladut o expeditie in jungla, o poveste frumoasa, departe de tot ceea inseamna banal.

Recomand Nuova Idea pentru oricine vrea sa aiba un eveniment personalizat, unic si la un pret extrem de accesibil!

Va multumesc inca o data!

Dana Voicu, 01 octombrie 2016

Vama Veche este o tematica destul de greu de realizat, daca nu esti expert ai spune ca de fapt este o tematica marina iar acest lucru este singurul pe care am vrut sa evitam cu orice pret. Vama Veche e altceva, e boho chic in stilul brut, nu e glamorous dar nu e nici kitsch, e sofisticata prin simplitatea ei - este pe conceptul the less is more. Si...asa a fost. A fost perfecta datorita voua, echipa NuovaIdea,, a fost exact ceea ce ne-am dorit chiar daca au fost momente cand nu am stiut sa verbalizam dorintele noastre.

Cred ca asta inseamna o echipa de profesionisti, inseamna sa te citeasca... din priviri, din gesturi, sa inteleaga printre randuri si  sa rezoneze in totalitate.

Aranjamentele, candy barul – extrem de creativ – nu ma asteptam niciodata ca un candy bar de gogosi si cu floricele sa fie atat de minunat, buchetarele, lumanarile- ne-au facut efectiv sa ne dam seama cat de norocosi am fost ca am lucrat cu aceasta echipa minuntata.

Mai mult decat atat, in afara faptului ca am lucrat cu profesionistii NuovaIdea, am cunoscut si familia NuovaIdea,un  exemplu pentru orice cuplu.

Pasiunea acestei familii minunate ne-a facut sa ne incepem drumul acesta, fericiti, increzatori si, cel mai important, foarte relaxati, bucurandu ne de fiecare clipa si savurand fiecare detaliu, de la mesajele scrise pe paharele de floricele  pana la bobitele rosii din buchetul nasei – nu stiu ce au fost dar au aratat uimitor! 🙂

 

Multumim, Mona si Nicu...nunta noastra a fost in Vama datorita voua!

Georgiana & Iulian, 27 august 2016

Multumim din suflet pentru ca ne-ati transformat nunta intr-o poveste sau mai bine zis, intr-un scenariu de film! ?(daca ne gandim ca tema a fost "James Bond").

 

Totul a fost incredibil: buchetarele, lumanarile,  coronitele, aranjamentele, tortul, cardurile,  decoratiunile de la prezidiu, masa tematica..... tot!!! Absolut tot!!!!

Sunteti extraordinari! Ati reusit, de la o simpla idee ,sa creati filmul vietii noastre, un "Agent 007" reinterpretat in cel mai frumos si elegant mod posibil.

Va multumim pentru ca ne-ati oferit aceasta zi minunata si cu siguranta vom apela la voi si pentru urmatoarele evenimente importante din viata noastra.

 

Cu recunostinta,

Alexandra & Catalin, 28 august 2016