fbpx

Candy-barul colorat – nelipsit de la botez

Botezul este prima și cea mai importantă petrecere a micuțului tău de la venirea sa pe lume și cum copilul tău merită tot ce este mai bun, un candy bar delicios și plin de culoare nu poate lipsi din decorul petrecerii.

În  weekendul ce a trecut am avut onoarea de a organiza un botez de-a dreptul delicios, iar bufetul dulce a fost, fără doar și poate, elementul de rezistență în ceea ce privește decorul.

Lumanari-Botez-16 Decor-sala-70

De ce să optezi pentru un candy-bar la botez?

1. Este foarte trendy – candy-barul a devenit un element la modă în cadrul evenimentelor importante. Se poate integra perfect tematicii alese și este foarte vesel.

Candi-Bar-53

2. Un răsfăț dulce pentru invitații mici și mari – candy-barul nu doar ca arata fantastic, dar este alcatuit din PRĂJITURI delicioase pe care cei mici și cei mari abia așteaptă să le savureze.

Candi-Bar-503. O amintire plăcută – un eveniment cu o astfel de surpriză pentru papilele gustative va rămâne mereu în amintirea invitaților tăi.

Candi-Bar-554. Copiii sunt fericiți – copiii prezenți la eveniment vor fi, cu siguranță, cei mai fericiți pentru că vor avea la dispoziție prăjiturele delicioase și fructe sănătoase.

Fi primul care comentează.

Lasă un comentariu