fbpx

Decorațiuni inedite pentru evenimentul tău

Înainte de a concepe decorul pentru un eveniment, ne place să discutăm mult și bine cu cei care apelează la serviciile noastre, pentru că fiecare eveniment este unic și este important ca acesta să fie o carte deschisă către personalitatea celui care organizează evenimentul.

Așadar, niciodată evenimentele pe care le organizăm nu seamănă între ele, ci reflectă ideile și personalitatea celor care organizează evenimentul.

Astfel, în rândurile care vor urma, vă vom prezenta prin cuvinte iscusite și imagini fascinante, câteva dintre cele mai inedite decorațiuni pe care le-am realizat pentru diferite evenimente pe care le-am organizat alături de oameni minunați.

  • Felinar cu flori - clasicul felinar s-a transformat într-un suport inedit pentru flori. Efectul este original și plin de personalitate.

Felinar flori

  • Cufărul amintirilor – pentru o nuntă cu o tematică marină deosebită, acest cufăr ce ne amintește de poveștile cu pirați a reprezentat un element decorativ special. Cu ajutorul său, participanții la eveniment au fost introduși într-o poveste minunată, caldă și exotică precum briza mării.

Cufar

  • O cutie cu flori – o cutie anostă la o primă vedere, s-a transformat într-un element decorativ deosebit, plin de romantism, în cadrul unui eveniment cu tematica Paris.

cutie

  • Bicicleta din copilărie – nimic nu este mai emoționant ca în ziua celui mai important eveniment din viața să introduci pe ici pe colo elemente care îți aduc aminte de cele mai frumoase clipe din copilărie. Așa este și povestea acestei biciclete drăguțe pe care am transformat-o în elementul de rezistență pentru un eveniment deosebit.

bicla

  • Mărul fermecat – pentru o poveste cu domnițe și cavaleri sunt imperioase elementele decorative de gală. Astfel, mărul fermecat s-a transformat într-un element central și a suportat cu stoicism flacăra iubirii simbolizată de o mică lumânare parfumată.

mar

  • Coșulet de primăvară – coșulețul cu merinde poate fi transformat într-un deosebit element decorativ, accesorizat cu flori de primăvară.

cosulete cu flori

  • Un colț din natură – trecem puțin într-o altă latură a evenimentelor importante și vă prezentăm un element decorativ inedit pe care l-am creat cu drag pentru Festivalul de Teatru Toma Caragiu Ploiești (12-17 mai 2015).

DSC_3667

Fi primul care comentează.

Lasă un comentariu