Despre noi

Bine ai venit!

Aici este 1137903156-37200locul unde găsești tot ceea ce ai nevoie pentru a transforma orice eveniment din viața ta într-o poveste unică și de neuitat. Suntem la dispoziția ta pentru a-ți împărtăși cele mai noi informații și noutăți despre decorațiunile de evenimente, precum și idei inedite pentru a te bucura de un eveniment elegant, original și plin de personalitate. Și pentru că ne dorim ca tu să te bucuri de un eveniment de neuitat, îți punem la dispoziție un consultant care va lucra numai cu și pentru tine pentru ca visul tău să se transforme în realitate.

 

Contactează-ne și vom veni imediat în întâmpinarea ta!

 

Pentru ca totul să decurgă cât mai eficient în colaborarea noastră, îți recomandăm să stabilești cât mai repede următoarele:

  • data evenimentului tău
  • locaţia evenimentului
  • numărul estimativ al invitaţilor
  • temă de culoare
  • tematica evenimentului

O nouă viziune!

 Incredinţează 1137903156-37191toate provocările tale echipei de specialiști Nuova Idea iar noi îți vom transforma orice locație în spațiul ideal pentru a-ți desfășura evenimentul așa cum ai visat, în concordanță cu așteptările tale și, bineînțeles, cu bugetul alocat.

Fie că vrei să organizezi o nuntă de poveste, un botez, o aniversare sau o întâlnire corporatistă, noi planificăm lucrurile împreună cu tine pentru ca totul să decurgă așa cum îți dorești. Selecția noastră de produse și servicii va aduce un plus de eleganță și rafinament evenimentului tău, indiferent de tipul acestuia.

Te întâmpinăm cu sfaturi și sugestii inedite care te vor ajuta să faci cea mai inspirată alegere pentru ca cee ace organizezi să fie cu adevărat unic. Urmărește site-ul nostru pentru a fi la current cu ultimele tendințe din lumea fascinantă a evenimentelor.

Vino să savurăm o cafea aromată și să discutăm despre evenimentul tău. Îți vom împărtăși din experiențele noastre anterioare și te vom delecta cu proiectele întipărite în imagini. Vom stabili împreună planul oricărui eveniment fericit din viața ta, de la început până la sfârșit.

Indiferent de pachetul pe care îl vei alege, te vei bucura pe toată perioada organizării de sfaturile unui consilier care, înainte de toate, te va ajuta să îți dezvolți o înțelegere clară a viziunii, obiectivelor și cerințelor evenimentului pe care îl planifici.

 

6 motive pentru angajarea unui profesionist

1.

Ai mai mult timp pentru tine

organizarea unei nunți necesită foarte multe resurse, iar una dintre cele mai importante este timpul. În medie, un cuplu petrecere aproximativ 200 de ore căutând și discutând cu furnizorii ideali. Alegerea unui profesionist te va scuti de acest inconvenient ba, mai mult decât atât, acesta va veni cu idei deosebite pentru ca evenimentul tău să fie unul special, iar tu vei avea suficient timp să îți pui ordine în idei.
2.

Te bucuri de un concept unic pentru evenimentul tău

ideile tale se vor transforma în conceptul unui eveniment de vis, plin de personalitate și originalitate. Scopul nostru este de a integra conceptul creat în toate elementele evenimentului tău, de la tematică și decor, până la meniu și activități inedite pe care le poți pune în aplicare în cea mai importantă zi din viața ta.
3.

Economisești bani

un eveniment important te poate costa foarte mult, dar dacă alegi un profesionist alături de care să îți planifici nunta în detaliu vei economisi semnificativ deoarece acesta poate negocia cu furnizorii în vederea obținerii unor discount-uri și te ajută să îți setezi bugetul încă de la conturarea primelor idei ale evenimentului.
4.

Primești cele mai bune sfaturi

un organizator profesionist a văzut multe evenimente de-a lungul timpului, așa că orice nelămurire sau idee ai avea, acesta va fi alături de tine să îți ofere sfaturile și consultanța de care ai nevoie pentru a-ți organiza evenimentul mult visat. Echipa NuovaIdea.ro nu este aici doar pentru a-ți facilita comunicarea cu furnizorii, ci se implică pe deplin în organizarea evenimentului tău.
5.

Stăpânește situațiile de criză

fie că ne place sau nu, organizarea unui eveniment de o mare amploare implică de cele mai multe ori și situații de criză pe care, dacă ți-ai organiza evenimentul fără un ajutor specializat, nu ai putea să le gestionezi. Dar atunci când ai alături un organizator profesionist, acesta va ști cel mai bine cum să gestioneze situațiile de criză.
6.

Emoții puține, distracție maximă

cu un organizator de evenimente alături găndurile că ceva nu va merge bine nu își vor face apariția, ba chiar te vei simți în permanență în siguranță pentru că vei avea alături persoana care se va ocupa de tot. Iar tu nu trebuie decât să te bucuri la maximum de evenimentul tău de poveste și de timpul pe care îl vei dedica celor dragi.

 

Ce facem noi?

Nuova Idea îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii personalizate pentru orice eveniment deosebit din viața ta. Ne vom ocupa de fiecare aspect al evenimentului tău, atât de imaginea de ansamblu, cât și de cele mai mărunte detalii pentru ca totul să iasă așa cum îți dorești. Te vom ajuta să stabilești cum va decurge evenimentul tău și vom urmări ca totul să se îmbine armonios. Iată o selectie de servicii prin care vom face ca visul tău să devină realitate.

ce spun clienții despre noi

Ce ne motivează?

bannerSuccesul fiecărui eveniment pe care îl organizăm se datorează zâmbetelor pline de fericire ale celor care și-au văzut visul împlinit și evenimentul reușit. Ne bucură faptul că putem face oamenii fericiți și că le putem transforma evenimentul într-o poveste de neuitat.