fbpx

Din Londra, cu dragoste…

Aerul curat și răcoros după o ploaie londoneză ne încântă toate simțurile, iar culorile pastelate și parfumul cald al florilor ne transpun într-o poveste vintage, în care dragostea, eleganța și rafinamentul primează.

Tema-Londra-11

Pe data de 20 iunie am pus în scenă un eveniment deosebit în cadrul căruia Cristina și Mihai au spus „Da!” într-o atmosferă boemă, cu sclipiri vintage și povești londoneze.

Tema-Londra-28

Din Londra, cu dragoste... este o tematică deosebită, plină de personalitate, care poate imprima oricărei locații o atmosferă de vis. Pastelurile și nuanțele nude merg braț la braț cu accentele vibrante de culoare, toate acestea pe un fundal alb, de poveste.

Tema-Londra-04

Simbolurile pline de magie, decorațiunile handmade și accesoriile vintage completează perfect povestea transpusă în spirit londonez.

Și dacă vreți să vedeți câte emoții ne încearcă și pe noi atunci când organizăm un eveniment, în acest clip vă prezentăm cum am pus în scenă povestea londoneză!

Fi primul care comentează.

Lasă un comentariu

Organizeaza nunta de vis alaturi de noi!

si iti oferim un

Voucher Cadou 100€

Cadou la nunta ta!

pana la 30 aprilie 2019 alege serviciile noastre pentru organizarea nuntii tale si iti oferim un voucher cadou de pana la 100 €.

verifica aici regulamentul promotiei