Descarcă

Plan Nunta

Planul nunţii

Ai un inel pe deget? Felicitări! Însă ce faci de acum înainte? Cum îți planifici cel mai important și mai emoționant moment din viața ta astfel încât să te bucuri de un eveniment special, plin de originalitate și care spune povestea ta de dragoste?

Descarcă Planul Nunții oferit de Nuova Idea și vei avea parte de propriul ghid care te va îndruma pas cu pas până la data fericitului eveniment. În acest plan sunt trecute, în ordine cronologică, toate activitățile de care trebuie să ții cont pentru a avea nunta reușită la care visezi.

Păstrează evidența clară a pașilor pe care i-ai urmat în planificarea nunții tale prin marcarea activităților pe care le-ai îndeplinit și urmărește cu atenție ce mai ai de făcut.

Folosește planul nunții pentru a economisi timp și pentru a te bucura de cel mai frumos eveniment din viața ta.

Bucură-te de acest fișier și dacă ai sugestii nu ezita să le transmiți.

 

Descarcă Plan Nuntă

Buget Nunta TCum să-ţi calculezi bugetul

Bugetul, ca de altfel întregul tău eveniment, reprezintă o adevărată provocare din punctul de vedere al organizării. Indiferent cine este responsabil pentru plata evenimentului sau care este bugetul pe care îl aloci acestui moment important din viața ta, trebuie să își stabilești prioritățile încă din stadiul incipient. Astfel, două dintre cele mai importante elemente pe care trebuie să le ai în vizor încă din momentul în care începi să planifici acest eveniment sunt bugetul și confortul invitaților.

Nu încerca să economisești acolo unde nu este cazul, adică în cazul celor mai importante elemente ale evenimentului – meniu, transport, muzică și decoruri pentru că acestea fac diferența între un eveniment original și personal și unul obișnuit, anost.

Un lucru este sigur: trebuie să urmăresți cu atenție toate cheltuielile necesare acestui eveniment, fapt pentru care am creat special pentru tine un fișier care să te ajute în estimarea și controlarea bugetului.

Tabelul include o gamă largă de cheltuieli posibile pentru un eveniment, dar asta nu înseamnă că nunta ta trebuie să le includă pe toate. Alege ce ți se potrivește și nu depășește bugetul cu mai mult de 10%.

Bucură-te de acest fișier și dacă ai sugestii nu ezita să le transmiți.

 

Descarcă Buget Nuntă

Lista-invitati-cu-urmarire-confirmariCum să-ţi organizezi lista de invitați

Lista de invitați nu reprezintă doar trecerea pe o coală albă de hârtie a numelor rudelor, prietenilor și colegilor de serviciu. De cele mai multe ori, alcătuirea listei cu invitați reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru cei care își organizează un eveniment important. Lungimea listei este strict legată de bugetul alocat pentru eveniment, precum și de dimensiunea spațiului de recepție dedicat petrecerii. Numărul invitaților este factorul care influențează cel mai mult cheltuielile, iar dacă îți dorești să reduci costurile, renunțarea la un element din meniu sau eliminarea unor decoruri nu vor avea un impact atât de mare precum reducerea numărului de invitați.

Punctul de plecare este alcătuirea unei liste cu toți oamenii pe care ai dori să îi inviți la nuntă. De preferat este să faci lista împreună cu persoana iubită și cu persoanele apropiate – părinți și nași. Întotdeauna lista va fi mai mare decât permite bugetul. Prin discuții eficiente și cu acordul tuturor celor implicați, încearcă să îi elimini din lista pe cei la care poți renunța. Lista ar trebui să fie cu un maxim de 10% mai mare decât capacitatea sălii sau cu 20% dacă evenimentul necesită deplasarea invitaților.

Poți păstra și câțiva invitați de rezerva la care să apelezi în cazul în care primești refuzuri de la invitații din lista principală, însă ai mare grijă pentru că aceasta este o situație delicată.

Te ajutăm să completezi și să îți organizezi lista de invitați prin descărcarea fișierului atașat. Cu lista de invitați de la NuovaIdea.ro poți să urmărești perioada rămasă până la eveniment, precum și confirmările și refuzurile primite, numărul de persoane participante, așezarea acestora la mese. De asemenea, fișierul poate fi trimis către furnizorul de carduri de mese pentru imprimarea acestora.

La completarea listei de invitați te rugăm să citești cu atenție instrucțiunile. Asigură-te că ai numele complet, ortografia corectă, cu diacritice sau nu, în funcție de preferințe.

Bucură-te de acest fișier și dacă ai sugestii nu ezita să le transmiți.

 

 

Descarcă listă invitaţi

 

Plan-salaPlan sală cu aranjarea invitaților la mese

Planul sălii cu aranjarea invitaților la mese de la Nuova Idea te ajută să treci cu succes peste această provocare și să câștigi mai mult timp pe care îl poți folosi altfel. În plus, vei da dovadă de o mai bună organizare dacă distribui acest plan administratorilor locației evenimentului tău și firmei care se ocupă de realizarea decorurilor pentru acesta.

Cu planul sălii cu aranjarea invitaților la mese de la NuovaIdea.ro poți să:

  • Personalizezi sala prin aranjarea elementelor de la ringul de dans, scena/formație, masa de primire, candy bar și ieșiri pe terasă, până la masa de prezidiu și mesele invitaților.
  • Adaugi mese de diferite forme și mărimi.
  • Așezi invitații la mese mergând în detaliu până la marcarea scaunului pentru fiecare invitat.

Pentru acest plan nu ai nevoie de softuri suplimentare pentru că aplicația funcționează în Excel. La completarea planului te rugăm să citești cu atenție instrucțiunile și să te asiguri că nu ai uitat pe nimeni. Când ai terminat, salvează, tipărește sau trimite pe emai planul sălii către persoanele implicate.

Bucură-te de acest fișier și dacă ai sugestii nu ezita să le transmiți.

 

 

Descarcă planul sălii

Pentru a folosi corect Planul sălii cu aranjarea invitaților la mese, te invităm să urmărești tutorialul de mai jos în care îți sunt explicați toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a-ți aranja sala așa cum dorești.