fbpx

Planifica evenimentul

Planul nuntii pe etape

Planul nuntii

Ai un inel pe deget? Felicitari! Insa ce faci de acum inainte? Cum iti planifici cel mai important si mai emotionant moment din viata ta astfel incat sa te bucuri de un eveniment special, plin de originalitate si care spune povestea ta de dragoste?

Descarca Planul Nuntii oferit de Nuova Idea si vei avea parte de propriul ghid care te va indruma pas cu pas pana la data fericitului eveniment. In acest plan sunt trecute, in ordine cronologica, toate activitatile de care trebuie sa tii cont pentru a avea nunta reusita la care visezi.

Pastreaza evidenta clara a pasilor pe care i-ai urmat in planificarea nuntii tale prin marcarea activitatilor pe care le-ai indeplinit si urmareste cu atentie ce mai ai de facut.

Foloseste planul nuntii pentru a economisi timp si pentru a te bucura de cel mai frumos eveniment din viata ta.

Bucura-te de acest fisier si daca ai sugestii nu ezita sa le transmiti.

Descarcă Plan Nuntă

Cum sa calculezi bugetul nuntiiCum sa-ti calculezi bugetul

Bugetul, ca de altfel intregul tau eveniment, reprezinta o adevarata provocare din punctul de vedere al organizarii. Indiferent cine este responsabil pentru plata evenimentului sau care este bugetul pe care il aloci acestui moment important din viata ta, trebuie sa isi stabilesti prioritatile inca din stadiul incipient. Astfel, doua dintre cele mai importante elemente pe care trebuie sa le ai in vizor inca din momentul in care incepi sa planifici acest eveniment sunt bugetul si confortul invitatilor.
Nu incerca sa economisesti acolo unde nu este cazul, adica in cazul celor mai importante elemente ale evenimentului – meniu, transport, muzica si decoruri pentru ca acestea fac diferenta intre un eveniment original si personal si unul obisnuit, anost.
Un lucru este sigur: trebuie sa urmaresti cu atentie toate cheltuielile necesare acestui eveniment, fapt pentru care am creat special pentru tine un fisier care sa te ajute in estimarea si controlarea bugetului.
Tabelul include o gama larga de cheltuieli posibile pentru un eveniment, dar asta nu inseamna ca nunta ta trebuie sa le includa pe toate. Alege ce ti se potriveste si nu depaseste bugetul cu mai mult de 10%.
Bucura-te de acest fisier si daca ai sugestii nu ezita sa le transmiti.

Descarcă Buget Nuntă

Cum sa organizezi lista de invitatiCum sa-ti organizezi lista de invitați

Lista de invitati nu reprezinta doar trecerea pe o coala alba de hartie a numelor rudelor, prietenilor si colegilor de serviciu. De cele mai multe ori, alcatuirea listei cu invitati reprezinta una dintre cele mai mari provocari pentru cei care isi organizeaza un eveniment important. Lungimea listei este strict legata de bugetul alocat pentru eveniment, precum si de dimensiunea spatiului de receptie dedicat petrecerii. Numarul invitatilor este factorul care influenteaza cel mai mult cheltuielile, iar daca iti doresti sa reduci costurile, renuntarea la un element din meniu sau eliminarea unor decoruri nu vor avea un impact atat de mare precum reducerea numarului de invitati.
Punctul de plecare este alcatuirea unei liste cu toti oamenii pe care ai dori sa ii inviti la nunta. De preferat este sa faci lista impreuna cu persoana iubita si cu persoanele apropiate – parinti si nasi. Intotdeauna lista va fi mai mare decat permite bugetul. Prin discutii eficiente si cu acordul tuturor celor implicati, incearca sa ii elimini din lista pe cei la care poti renunta. Lista ar trebui sa fie cu un maxim de 10% mai mare decat capacitatea salii sau cu 20% daca evenimentul necesita deplasarea invitatilor.
Poti pastra si cativa invitati de rezerva la care sa apelezi in cazul in care primesti refuzuri de la invitatii din lista principala, insa ai mare grija pentru ca aceasta este o situatie delicata.
Te ajutam sa completezi si sa iti organizezi lista de invitati prin descarcarea fisierului atasat. Cu lista de invitati de la NuovaIdea.ro poti sa urmaresti perioada ramasa pana la eveniment, precum si confirmarile si refuzurile primite, numarul de persoane participante, asezarea acestora la mese. De asemenea, fisierul poate fi trimis catre furnizorul de carduri de mese pentru imprimarea acestora.
La completarea listei de invitati te rugam sa citesti cu atentie instructiunile. Asigura-te ca ai numele complet, ortografia corecta, cu diacritice sau nu, in functie de preferinte.
Bucura-te de acest fisier si daca ai sugestii nu ezita sa le transmiti.

Descarcă listă invitaţi

Plan-salaPlan sala cu aranjarea invitatilor la mese

Planul salii cu aranjarea invitatilor la mese de la Nuova Idea te ajuta sa treci cu succes peste aceasta provocare si sa castigi mai mult timp pe care il poti folosi altfel. In plus, vei da dovada de o mai buna organizare daca distribui acest plan administratorilor locatiei evenimentului tau si firmei care se ocupa de realizarea decorurilor pentru acesta.

Cu planul salii cu aranjarea invitatilor la mese de la NuovaIdea.ro poti sa:

  • Personalizezi sala prin aranjarea elementelor de la ringul de dans, scena/formatie, masa de primire, candy bar si iesiri pe terasa, pana la masa de prezidiu si mesele invitatilor.
  • Adaugi mese de diferite forme si marimi.
  • Asezi invitatii la mese mergand in detaliu pana la marcarea scaunului pentru fiecare invitat.

Pentru acest plan nu ai nevoie de softuri suplimentare pentru ca aplicatia functioneaza in Excel. La completarea planului te rugam sa citesti cu atentie instructiunile si sa te asiguri ca nu ai uitat pe nimeni. Cand ai terminat, salveaza, tipareste sau trimite pe emai planul salii catre persoanele implicate.

Bucura-te de acest fisier si daca ai sugestii nu ezita sa le transmiti.

Descarcă planul sălii

Pentru a folosi corect Planul salii cu aranjarea invitatilor la mese, te invitam sa urmaresti tutorialul de mai jos in care iti sunt explicati toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti aranja sala asa cum doresti.