Buchet modern magic

Buchet modern magic

Dacă ești o mireasă care vrea să iasă din tipar, atunci trebuie să optezi pentru un buchet care să îți scoate în evidență spiritul nonconformist și creativitatea, pentru că un buchet modern magic îți permite să jonglezi cu cele mai creative idei pe care le ai.

Buchetul modern magic se potrivește unei tematici deosebite și va umple de magie atmosfera nunții tale. Mai mult decât atât, acest buchet epatează prin formă și culoare. Miresele mai nonconformiste pot opta pentru buchete deosebite, în forme care mai de care mai ciudate, cum ar fi buchetele ce iau forma unei gentuțe sau a unui coșuleț, sau cele în formă de sferă, fără codițe, accesorizate cu o panglică ce ține loc de suport.

Buchetele moderne permit îmbinarea elementelor clasice cu accente inedite. Astfel, frumusețea florilor poate fi pusă în evidență de prezența unor elemente deosebite, vegetale sau nu, cum ar fi fructele mici, spicele de grâu, batoane de vanilie sau scorțișoară, pene colorate, toate acestea îmbrăcate într-o formă aparte, menită să îți scoată în evidență personalitatea.

 

Dacă ai o idee inedită pentru buchetul de mireasă, te ajutăm să o pui în practică astfel încăt buchetul tău de mireasă să reprezinte un element magic pentru întregul tău eveniment.

Comentariile sunt închise.