fbpx

Bufet dulce – Cum se face!

Candy bar – cum cream un bufet dulce marca Nuova Idea!

Dragostea e dulce! Cu siguranta l-ai vazut in ultimul timp pe la toate evenimentele la care ai participat, fie ele nunti, botezuri, aniversari sau evenimente corporate. E colorat, creativ si mai presus de atat este delicios. Da, da, despre el este vorba – faimosul bufet dulce.

Bufetul dulce este o surpriza pentru invitatii tai, o invitatie in lumea dulciurilor si a fructelor, dar si un important element decorativ.
Fiecare eveniment este unic si fiecare candy bar este realizat pe baza unui concept creativ. Dulciurile sunt atent alese in functie de meniu si de tematica pentru care s-a optat, iar elementele decorative vin si ele in completarea festinului dulce. Fiecare candy bar este personalizat si are rolul de a completa perfect atmosfera evenimentului.

Ce se afla in spatele unui bufet dulce Nuova Idea?

In spatele unui bufet dulce marca Nuova Idea se afla multa creativitate, originalitate, bun-gust si calitate. Adaptam fiecare concept in functie de tematica aleasa pentru eveniment, dar si in functie de personalitatea si preferintele celor care isi organizeaza evenimentul. In plus, calitatea dulciurilor este un element definitoriu, fapt pentru care alegem intotdeauna produse de calitate superioara, provenite din cofetarii de top.

Love is sweet! Surprinde-i pe invitatii la evenimentul tau cu un candy&fruit bar delicios!

Fi primul care comentează.

Lasă un comentariu