Poveste cu aromă de cafea

Dacă nu îți poți începe ziua fără a te răsfăța cu elixirul aromat dătător de energie, creativitate și inspirație, iar aroma cafelei îți învăluie toate simțurile, atunci poți opta pentru o nuntă care aduce cafeaua în prim plan, într-o tematică inedită, jovială și plină de energie.

De ce să alegi cafeaua drept tematică pentru nunta ta

Cafeaua este mai mult decât o licoare magică fără de care dimineața nu are aceeași culoare și nu mai reprezintă aceeași experiență plăcută. În jurul cafelei s-a creat o adevărată cultură din punct de vedere social, fiind un simbol al prieteniei, al comunicării dintre oameni. Această tematică este ideală pentru un eveniment intim și prietenos, dar în același timp este și o tematică romantică și versatilă pe care o poți îmbina într-un mod creativ cu elemente clasice ale evenimentului tău. Mai mult decât atât, cafeaua este o tematică ce va inspira personalitate și multă creativitate mai ales că poți jongla cu multe elemente ale evenimentului tău, de la paleta cromatică și decorațiuni, până la prăjituri și băuturi delicioase pe bază de cafea, toate acestea concentrate într-o doză de pozitivism, armonie și voie bună, pentru că toată lumea iubește cafeaua chiar dacă o servește zilnic sau pur și simplu îi adoră aroma de neconfundat.

Culori și texturi cu aromă de cafea

Cafeaua, ca tematică pentru un eveniment important din viața ta, poate dicta nu doar decorațiunile speciale și meniul, ci și elementele cromatice. Astfel, această tematică inedită, pune accentul pe culori naturale, nuanțe de bej, crem și maro, menite să caracterizeze totul, de la invitații și mărturii, până la piesele vestimentare sau țesăturile folosite pentru decorarea sălii.

Din categoria texturilor, materialul folosit pentru sacii tradiționali de cafea reprezintă un element important al acestei tematici și poate fi utilizat pentru decorarea sălii, a mesei de prezidiu, a candy bar-ului sau pentru realizarea unor decorațiuni speciale și a unor mărturii inedite care le vor aduce aminte invitaților tăi de frumosul tău eveniment.

Detaliile fac diferența

Pentru a-i anunța pe invitații tăi într-un mod inedit despre tematica evenimentului tău, le poți trimite o invitație originală, personalizată, iar vestea va ajunge rapid la destinatar precum aburii unei cafele delicioase.

Mai mult decât atât, elementele de decor ale unei nunți cu această tematică se învârt în jurul cafelei. Se poate opta pentru vase cu boabe de cafea ca suport pentru aranjamentele florale, pentru lumânări decorative îmbrăcate în micuțele boabe sau ceșcuțe vintage umplute cu boabe aromate de cafea.

Gustul dulce al cafelei

Se spune că cel mai bine simțim gustul cafelei atunci când o savurăm simplă, fără zahăr sau lapte, iar acest lucru ne îndeamnă să folosim deliciosul ingredient pentru prepararea unor deserturi delicioase. Astfel, candy-bar-ul poate pune la dispoziția invitaților tăi și prăjiturele cu cafea pentru că o astfel de tematică trebuie să transmită tuturor simțurilor aroma caldă a cafelei. Alături de gustul intens al cafelei, caramelul și ciocolata fac adevărate minuni.

De asemenea, alături de candy-bar, poți organiza și un bar de băuturi pe bază de cafea. Poți opta pentru cocktail-urile cu lichior de cafea sau pentru cafele servite sub diverse forme. Invitații tăi vor fi îndemnați să socializeze și astfel va fi eliminată problema grupulețelor.

Așadar, dacă iubești cafeaua și te încântă ideea de a avea o nuntă unică plină de energie și savoare, această tematică este potrivită pentru tine.

Comentariile sunt închise.