Candy bar – Cum se face!

Candy bar – cum creăm un bufet dulce marca NuovaIdea!
Dragostea e dulce! Cu siguranță l-ai văzut în ultimul timp pe la toate evenimentele la care ai participat, fie ele nunți, botezuri, aniversări sau evenimente corporate. E colorat, creativ și mai presus de atât este delicios. Da, da, despre el este vorba – faimosul candy bar. Candy bar-ul este o surpriză pentru invitații tăi, o invitație în lumea dulciurilor și a fructelor, dar și un important element decorativ.
Fiecare eveniment este unic și fiecare candy bar este realizat pe baza unui concept creativ. Dulciurile sunt atent alese în funcție de meniu și de tematica pentru care s-a optat, iar elementele decorative vin și ele în completarea festinului dulce. Fiecare candy bar este personalizat și are rolul de a completa perfect atmosfera evenimentului.
Ce se află în spatele unui candy & fruit bar NuovaIdea?
În spatele unui candy & fruit bar marca NuovaIdea se află multă creativitate, originalitate, bun-gust și calitate. Adaptăm fiecare concept în funcție de tematica aleasă pentru eveniment, dar și în funcție de personalitatea și preferințele celor care își organizează evenimentul. În plus, calitatea dulciurilor este un element definitoriu, fapt pentru care alegem întotdeauna produse de calitate superioară, provenite din cofetării de top.
Love is sweet! Surprinde-i pe invitații la evenimentul tău cu un candy&fruit bar delicios!

Fi primul care comentează.

Lasă un comentariu