Candy bar

Deși expresia este relativ nouă în vocabularul evenimentelor frumoase din țara noastră, candy bar-ul sau bufetul dulce este o surpriză cu adevărat interesantă pentru invitații tăi, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari și un răsfăț delicios pentru papilele lor gustative.

Trend-ul candy bar-ului a fost preluat din tradiția americană și aduce un aer jovial chiar și celui mai clasic eveniment pe care îl vei organiza pentru că se potrivește oricărei tematici.

Alegerea unui candy bar nu îi va surprinde doar pe invitații tăi, ci te va surprinde și pe tine printr-o varietate de arome și culori, pentru că acesta îmbină cât mai armonios aromele celor mai delicioase preparate dulci, cu paleta cromatică pe care o alegi.

Mai mult decât atât, trecând de latura delicioasă a acestui element inedit al decorului menit să îți însuflețească și să îți îndulcească evenimentul, candy bar-ul reprezintă și un important centru de socializare pentru că învitații tăi vor avea un punct de întâlnire și un motiv gustos de conversație.

Dulciuri delicioase pentru toate gusturile și tematicile

Candy bar-ul este un element complex al oricărui eveniment și este menit să completeze atmosfera de gală atât din punctul de vedere al aranjamentelor, cât mai ales din punctul de vedere al meniului. Deși tortul este elementul dulce principal, nimeni nu se va plânge de faptul că există prea multe dulciuri în cadrul unui asemenea eveniment. Din contră, toată lumea va fi fascinată.

Candy bar-ul este un element versatil, ce se potrivește oricărei tematici, secretul constând în alegerea potrivită a dulciurilor, indiferent dacă este vorba despre prăjituri, bomboane de toate felurile sau fructe. Un lucru este sigur: niciodată nu pot fi prea multe dulciuri în cadrul unui eveniment pentru că, alături de meniul principal, ele reprezintă un punct de atracție care diferențiază un eveniment obișnuit, de unul cu adevărat fascinant pentru toți invitații care se vor simți cu adevărat măguliți de mica surpriză dulce.

Candy bar-ul personalizat

Candy bar-ul personalizat, așezat la recepție, reprezintă un element surpriză pentru toți cei care vor păși pragul locației unde se desfășoară evenimentul tău, mai ales dacă acesta este organizat în concordanță cu tema pe care ai ales-o pentru eveniment.

Alegerea dulciurilor este un pas important pentru a organiza un bufet dulce, gustos și care să corespundă cromaticii evenimentului tău.

Poți opta pentru un candy bar colorat, din care să nu lipsească bomboanele colorate, alături de coșulețe cu fructe și fursecuri pastelate, de tipul macarons, sau a deja celebrelor brioșe. Alături de acestea, foarte populare și cu adevarat delicioase sunt și așa-numitele cake pops.

De asemenea, bomboanele și prăjiturile cu ciocolată se potrivesc oricărei tematici și pot reprezenta ingrediente delicioase pentru un candy bar reușit.

Vara poți opta pentru un paradis dulce, tropical, alcătuit din bomboane, prăjituri și fructe exotice care vor adăuga un strop de culoare și savoare evenimentului tău.

Cu toate acestea, dacă optezi pentru o nuntă în stil clasic, rustic sau tradițional, candy bar-ul poate fi organizat și din prăjituri de casă, românești cum ar fi pandișpanul, delicioasele tarte cu fructe, mini-tartele sau plăcintele dulci.

Din categoria bomboanelor poți opta pentru jeleuri, bombonele colorate Skittles sau M&M, marshmallows, bomboane de ciocolată sau cu cocos, caramele care amintesc de gustul copilăriei și cele mai delicioase acadele.

Indiferent care este tematica aleasă pentru evenimentul tău și pentru candy bar, este important să adaugi elemente pentru persoanele care nu pot servi dulciuri obișnuite. De exemplu, poți opta pentru dulciuri dietetice, fără zahăr sau gluten, sau pentru delicii special dedicate vegetarienilor. În acest fel nimeni nu se va simți exclus, ba chiar persoanele care nu servesc dulciuri obișnuite se vor simți excelent știind că te-ai gândit și la ele.

Amenajarea și decorarea candy bar-ului

Candy bar-ul trebuie amenajat conform tematicii evenimentului tău. Deși dulciurile sunt elementele centrale, candy bar-ul trebuie organizat astfel încât toate elementele să se îmbine armonios. Bufetul poate fi accesorizat cu diverse elemente, în funcție de tematica evenimentului tău: baloane sau fundițe colorate, tăblițe personalizate, flori sau diverse figurine.

De asemenea, este foarte important ca dulciurile să fie așezate în recipiente deosebite și, de asemenea, să poată fi servite de pe farfurioare speciale.

Bucură-te de un eveniment special și răsfață-i pe invitații tăi cu un candy bar delicios.

Comentariile sunt închise.