fbpx

Concept deco

Concept deco

Uneori, ideile se transformă in evenimente de neuitat pentru că in spatele fiecărui eveniment deosebit se ascunde o idee, o viziune alimentată de creativitate si culoare care se transformă usor, usor intr-un concept deco.

Decorul conceptual este mai mult decat o simplă insiruire de aranjamente si se imbină creativ cu celelalte arte si chiar el insusi poate fi ridicat la statutul de artă.

Si pentru că am ridicat decorul la rangul de artă, pentru evenimente deosebite am creat decoruri speciale, unice, armonios unite sub mantia creativă a unui concept plin de originalitate.

Un concept deco este caracterizat din plin de simboluri, motive si metafore vizuale care se imbină in cel mai creativ mod cu putintă. El iese intotdeauna din tipare si nu se supune normelor, ci doar frumosului pe care il reprezintă. Un concept poate fi creat in jurul unui simbol, al unei culori, al unei tematici, al unui element din natură, al unei sărbători, al unei melodii, al unui eveniment, al unei persoane sau al unei opere de artă. Este importat ca un concept deco să fie interesant si atent rafinat, sa fie elegant, să fie sofisticat si să iasă din anonimat, din acea linie a obisnuitului.

Imbracam orice idee intr-un concept unic, personalizat in functie de evenimentul pe care trebuie sa il insoteasca. De-a lungul timpului, am transformat locuri anoste in scene de poveste si am dat viata unor elemente care mai de care mai neobisnuite.

Ai o idee sau vizualizezi modul in care ai vrea sa arate evenimentul pe care il organizezi? Acesta este primul pas in crearea unui concept deco potrivit pentru evenimentul tau. Impreuna vom alege cele mai bune idei, le vom contura intr-un concept deco potrivit si le vom transforma intr-o poveste de neuitat.

 

Comentariile sunt închise.