Concept deco

Concept deco

Uneori, ideile se transformă în evenimente de neuitat pentru că în spatele fiecărui eveniment deosebit se ascunde o idee, o viziune alimentată de creativitate și culoare care se transformă ușor, ușor într-un concept deco.

Decorul conceptual este mai mult decât o simplă înșiruire de aranjamente și se îmbină creativ cu celelalte arte și chiar el însuși poate fi ridicat la statutul de artă.

Și pentru că am ridicat decorul la rangul de artă, pentru evenimente deosebite am creat decoruri speciale, unice, armonios unite sub mantia creativă a unui concept plin de originalitate.

Un concept deco este caracterizat din plin de simboluri, motive și metafore vizuale care se imbină în cel mai creativ mod cu putință. El iese întotdeauna din tipare și nu se supune normelor, ci doar frumosului pe care îl reprezintă. Un concept poate fi creat în jurul unui simbol, al unei culori, al unei tematici, al unui element din natură, al unei sărbători, al unei melodii, al unui eveniment, al unei persoane sau al unei opere de artă. Este importat ca un concept deco să fie interesant și atent rafinat, sa fie elegant, să fie sofisticat și să iasă din anonimat, din acea linie a obișnuitului.

Îmbrăcăm orice idee într-un concept unic, personalizat in funcție de evenimentul pe care trebuie să îl însoțească. De-a lungul timpului, am transformat locuri anoste în scene de poveste și am dat viață unor elemente care mai de care mai neobișnuite.

Ai o idee sau vizualizezi modul în care ai vrea să arate evenimentul pe care îl organizezi? Acesta este primul pas în crearea unui concept deco potrivit pentru evenimentul tău. Împreună vom alege cele mai bune idei, le vom contura într-un concept deco potrivit și le vom transforma într-o poveste de neuitat.

Comentariile sunt închise.