Decor sală

Decor sală

Indiferent de eveniment, un decor sală bine ales are rolul de a contura atmosfera acestuia și de a încadra emoțiile pe care dorim să le transmitem, decorul influențând experiența invitaților tăi la nivelul tuturor simțurilor.

Fiecare eveniment important din viața ta trebuie să fie sărbătorit într-o atmosferă de poveste și pentru ca acest lucru să fie posibil, decorul sălii reprezintă un element foarte important pe care trebuie să îl iei în considerare în momentul în care îți planifici evenimentul.

E nevoie de mare atenţie la alegerea unui decor sală deoarece acesta nu doar că îți reflectă personalitatea și viziunea asupra evenimentului mult visat, dar în același timp oferă dinamism sălii și te ajută să îți transpui povestea, creativitatea și imaginația folosind cele mai inedite accesorii, astfel încât decorul sălii se transformă în elementul care va diferenția evenimentul tău de unul obișnuit.

În momentul în care îți organizezi evenimentul, trebuie să iei în considerare încă din stadiul incipient modalitatea în care îți vei decora sala și, alături de consultantul tău în materie de evenimente, să alegi varianta care pune cel mai bine în lumină tipul evenimentului tău, povestea și personalitatea ta.

Decorarea sălii este influențată atât de tipul sălii, cât mai ales de tipul evenimentului și de tema abordată. Din acest motiv este foarte indicat să îți alegi tematica pentru eveniment încă de la început, pentru a putea pune în aplicare toate ideile pline de creativitate ce se vor reflecta într-un decor deosebit.

Alegerea elementelor decorative

Alegerea elementelor decorative reprezintă un pas foarte important și acest lucru nu se va face niciodată înainte de a stabili tematica evenimentului. În categoria elementelor decorative intră atât materialele, husele și fundele, cât și aranjamentele florale și restul accesoriilor alese în funcție de tematica evenimentului tău.

Pentru a-ți putea pune în aplicare cele mai inedite idei, te ajutăm să alegi decorurile care îți vor transforma evenimentul într-o poveste plină de personalitate. Toate acestea se vor petrece după ce vom alege împreună sala cea mai potrivită pentru evenimentul tău și vom analiza cu atenție tot ce ne oferă aceasta din punctul de vedere al decorurilor și al aranjării meselor, astfel încât spațiul să fie fructificat la maximum de la intrarea în salon, până la cel mai mic ungher.

Decoarea sălii presupune și decorarea meselor, atât a mesei de prezidiu, cel mai important element al sălii, cât și a celorlalte mese, a candy bar-ului și a barului, în cazul în care acestea există.

NuovaIdea.ro îți stă la dispoziție cu cele mai inedite idei pentru evenimentul tău de vis. Spune-ne care este tematica pe care dorești să o abordezi în cadrul evenimentul tău și vom stabili împreună care este schema de culori ideală, care vor fi elementele decorative pe care le vom folosi, de la flori până la decoruri speciale, cum vor arăta elementele centrale, cu ce vom decora ringul de dans și ce efecte speciale putem folosi pentru ca evenimentul tău să fie exact așa cum îți dorești: unic și plin de personalitate.

Comentariile sunt închise.