fbpx

Decoruri speciale

Decoruri speciale

Fiecare eveniment este diferit si imbracat in decoruri speciale care il fac cu adevarat deosebit. De aceea iti punem la dispozitie decorurile speciale care vor scoate evenimentul tau din anonimat, indiferent daca este vorba despre o nunta, un botez, un eveniment corporate, o expozitie sau o aniversare alaturi de persoanele dragi.

Decorurile speciale reprezinta acele elemente care adauga un plus de personalitate evenimentului tau. Daca ai o idee geniala pentru evenimentul tau, nu ezita sa ne spui, si noi o vom insufleti pentru tine si vom adauga un plus de stralucire decorului general.

Decorurile speciale sunt alese sau create in functie de tipul si de tematica evenimentului. Iti putem transforma obiectele care au o mare insemnatate pentru tine in adevarate accesorii decorative care vor reprezenta atractiile evenimentului tau. Lasa-ti imaginatia sa zboare, iar noi vom transforma ideile tale in realitate. Daca nu ai idei, avem noi destule si mai mult decat atat, avem grija ca fiecare element sa fie perfect incadrat in spatiul unde se desfasoara evenimentul tau.

Accesorii romantice, covorasul rosu, arcadele florale, decoruri vintage, shabby chic, obiecte handmade realizate cu mult drag si imaginatie, toate acestea iti vor transforma evenimentul intr-o poveste de neuitat.

 

Comentariile sunt închise.