Lollipop

Botezul este prima petrecere a celor mici și merită întreaga atenție pentru ca acest eveniment să fie transformat într-o poveste unică, de neuitat. Așa că, pentru o petrecere inedită, plină de culoare și gust, propunem tematica lollipop, o tematică veselă ce poate fi personalizată după bunul plac.

Tematica lollipop pentru botez este o alegere creativă, iar elementul definitoriu al acesteia este jocul de culori pastelate care se regăsesc atât în componența decorațiunilor florale, cât și în cadrul candy barului și a celorlalte elemente decorative.

Pentru lumânarea de botez s-a optat pentru trandafiri în nuanțe pastelate, acompaniați de flori pufoase de bumbac. Aceeași notă pastelată evidențiată de elemente de culoare albă s-a păstrat și pentru restul decorațiunilor florale.

Candy barul joacă un rol foarte important în această tematică, acadeaua fiind un element dulce și colorat care dictează tonul petrecerii. Pentru candy bar s-a optat pentru brioșe colorate, macarons, pricomigdale, bezele și fructe.

Acadelele colorate au fost personalizate cu fotografiile micuțului și au fost oferite cu drag în dar celor care au participat la eveniment.

Tematica Lollipop pentru botez este îndrăzneață, veselă, creativă și plină de culoare.

Comentariile sunt închise.