Fie că v-ați cunoscut sau v-ați logodit aici, adorați călătoriile sau pur și simplu frumusețea și romantismul caracteristice Londrei vă inspiră, tematica „Londra” este una dintre cele mai fascinante și mai personale tematici originale pe care le punem în scenă pentru cei care doresc ca evenimentul lor să fie unul cu adevărat desoebit.

Londra – o fantezie plină de culoare într-o atmosferă relaxantă

Tematica Londra este plină de stil, eleganță și culori ce se îmbină armonios într-o atmosferă fantastică, relaxantă și învăluită de romantism. Chiar și istoria Londrei cu fabuloasele ei epoci ne duc cu gândul la povești de dragoste și romanțe parfumate, iar transpunerea lor în zilele prezentului pare să fie o alegere perfectă pentru un eveniment atât de romantic.

Tematica Londra îți permite să te întorci în timp! Îți poți contura propria poveste de dragoste pe care o vei transpune într-o eră fantastică unde zâmbetele și iubirea sunt cele care contează cel mai mult.

Londra – simboluri pline de magie

Atunci când spui Londra cu siguranță te gândești la toate simbolurile specifice fabulosului oraș. Acum imaginează-ți toate aceste elemente reinterpretate în spirit modern în cadrul evenimentului tău!

Vintage – cuvântul cheie al tematicii Londra

Partea cea mai interesantă a acestei tematici este aerul boem și plin de romantism pe care îl inspiră. De la culori, flori sau decorațiuni și până la piesele vestimentare alese cu grijă, atmosfera unui eveniment cu tematica Londra este cu adevărat magică și plină de originalitate.

Paleta de culori specifică acestei tematici este una pastelată și aceasta caracterizează întregul decor, de la decorațiuni florale, până la accesorii specifice. Nuanțele pale de roz sunt accentuate de prezența movului vibrant și îndrăzneț, iar albul pur asigură decorul pentru întreaga atmosferă de poveste.

Handmade – un decor plin de originalitate

Invitațiile, plicurile pentru invitați, meniurile, precum și alte accesorii și decorațiuni sunt realizate manual pentru un decor elegant și plin de originalitate. Partea cea mai interesantă este că îți poți pune și tu amprenta asupra decorului și poți veni cu idei deosebite care cu siguranță vor imprima personalitate evenimentului tău.

Optează pentru această tematică dacă îți dorești un eveniment deosebit, plin de eleganță, stil și rafinament. Vino cu ideile tale pline de originalitate și nunta la care ai visat se va transforma în realitate!

 

 

Comentariile sunt închise.