Lumânări botez

Lumânări botez

Botezul unui copil reprezintă unul dintre cele mai fericite momente din viața unei persoane şi orice procesiune este insoţită de lumânări botez.

Ca și în cazul lumânărilor de nuntă, din punct de vedere religios, lumânările de botez simbolizează lumina ce pătrunde în sufletul celui botezat, dar în același timp simbolizează și rolul de “deschizători de drumuri” pe care îl primesc părinții spirituali ai micuțului.

Alături de simbolistica religioasă, lumânările de botez sunt accesoriile care însuflețesc atmosfera din timpul ritualului religios și adaugă o pată de culoare unui eveniment atât de important.

Dacă, în trecut, modelul clasic al lumânărilor de botez presupunea folosirea unor aranjamente florale simple, alături de accesorii roz pentru fetițe și bleu pentru băieței, în prezent, lumânările pentru botez au devenit din ce în ce mai jucăușe. Pe lângă flori și panglici colorate, lumânările de botez pot fi accesorizate cu elemente inedite cum ar fi jucăriile personalizate din pluș sau figurine ale unor personaje din povești și desene animate.

NuovaIdea îți stă la dispoziție cu idei inedite pentru a realiza cele mai frumoase lumânări pentru botezul copilului tău. Vino cu ideile tale și noi le vom transforma în realitate pentru tine și pentru micuțul tău.

Comentariile sunt închise.