Lumânări căsătorie

Lumânări căsătorie

Simbolul și accesoriul cel mai important al cununiei religioase, în spatele cărora se află o simbolistică aparte, sunt aşa numitele lumânări căsătorie. Chiar dacă îți concepi nunta într-o manieră nonconformistă, tradiția își spune cuvântul, iar prezența lumânărilor este obligatorie în cadrul ceremoniei religioase.

Lumânările de căsătorie sunt ținute de către nași și simbolizează iubirea, puritatea și lumina care va călăuzi noua viață a cuplului ce și-a unit destinele. Astfel, la nivel simbolic, nașii de căsătorie se transformă în părinții spirituali ai mirilor și au datoria morală de a le îndruma pașii.

Trecând de simbolistica din timpul ritualului religios, lumânările de căsătorie reprezintă o completare interesantă a buchetului de mireasă, dar și a celorlalte aranjamente. Lumânările trebuie să se încadreze perfect în tematica evenimentului tău, dar în același timp trebuie să fie reprezentative pentru ținuta mirilor.

NuovaIdea te ajută să îți alegi și să îți creezi lumânările de nuntă care se potrivesc cel mai bine evenimentului tău și personalității tale.

Te așteptăm împreună cu nașii tăi pentru a-ți transforma ideile în cele mai frumoase accesorii pentru cea mai deosebită zi din viața ta.

Comentariile sunt închise.