Masă miri

Masă miri

Masa de prezidiu mai poartă și denumirea de masă miri și reprezintă un element important pentru întregul decor al sălii. Chiar dacă se află în deplină armonie cu celelalte elemente de decor, masa mirilor prezintă câteva elemente inedite care au rolul de a o face mai specială și de a încadra într-o atmosferă deosebită cele mai importante personaje ale serii: mirii și nașii acestora.

Masa mirilor se diferențiază de mesele invitaților atât prin aranjament, cât și prin așezare, cea dintâi având o poziție cât mai centrală, astfel încât mirii să fie înconjurați de toți ceilalți invitați, iar comunicarea între aceștia să fie cât mai ușoară.

Aranjamentele florale penru masa de prezdiu sunt elementele cele mai importante. Deși ele se află în armonie cu restul decorațiunilor florale, așezarea lor poate fi diferită. În funcție de tipul mesei, aranjamentele florale pot fi așezate fie pe masă, ca element central, fie la baza mesei pentru a se continua vizual în josul mesei astfel încât să o îmbrace într-o mantie inedită.

În funcție de tematica aleasă, masa de prezidiu va fi încadrată și de alte elemente menite să scoată în evidență frumusețea acestui eveniment, precum și personalitatea ta.

Orice idee ai avea noi o putem transforma în realitate pentru tine și vom aduce acel plus de originalitate evenimentului tău prin decorațiuni deosebite, unice și de calitate.

Comentariile sunt închise.