Nuntă de cleștar

Nunta de clestar

A fost o dată ca niciodată… așa începe orice poveste, nu? Așa a început și această poveste minunată – Nunta de clestar, o tematică potrivită pentru evenimentele organizate în sezonul rece, dar și pentru zilele toride de vară în care vrei să evadezi într-un cadru fresh, elegant și răcoros ca într-un palat de cristal.

Un decor diafan

Nunta de cleștar este o tematică pe cât de simplă, pe atât de romantică, elegantă și misterioasă, care te duce cu gândul la poveștile cu final fericit ale copilăriei. Și cine nu își dorește o nuntă de basm și o poveste de dragoste cu final fericit?

Aranjamentele florale în culori deschise predomină decorul diafan. Albul dă tonul și este completat de pete de culoare care oferă un accent dramatic întregului decor. Pentru a crea acest minunat decor, mizăm pe două elemente reprezentative: lumina și culoarea. Îmbinăm armonios culorile, lumina, texturile pentru a crea un decor unic și plin de personalitate. Astfel, reușim să creăm o atmosferă cu adevărat fermecătoare și strălucitoare.

Candy barul completează nu doar meniul, ci și decorul de poveste, cu dulciuri delicioase învelite în glazura albă ca zăpada.

Și-am încălecat pe-o șa, și v-am spus povestea așa!

Îți dorești o nuntă de poveste? Contactează-ne pentru că avem toate ingredientele pentru a-ți organiza nunta așa cum o visezi.

Fi primul care comentează.

Lasă un comentariu