Nuntă la grădină

Cerul senin, razele strălucitoare ale soarelui, atmosfera romantică și primitoare a unei grădini verzi, toate acestea se împletesc cu spiritul de sărbătoare într-un concept unic și creativ – „Nuntă la grădină”. Natura este un loc magic, locul perfect unde îți poți organiza evenimentul de vis.
Foarte multe mirese visează să își organizeze cel mai important eveniment din viața lor în aer liber, într-o atmosferă prietenoasă, lejeră și relaxantă, fapt pentru care această tematică, „Nuntă la grădină” a devenit din ce în ce mai populară.
Nunta la gradina este o armonie a simțurilor, a elementelor naturale ce se împletesc cu obiecte de mobilier cu aer rustic sau vintage, a pânzei de sac ce se completează cu voalurile fine, a bujorilor în culori vibrante ce se întrepătrund cu albul pur al florilor de vară. Nunta în aer liber este mai mult decât un simplu trend. Nunta în grădină este o ieșire din tiparul nunților clasice și are la bază un concept creativ, original și nonconformist, ce poate fi personalizat cu ușurință. Ce poate fi mai frumos decât să îți organizezi evenimentul într-o cadru unde te poți bucura de frumusețea și calmitatea naturii?
Nunta în grădină este o tematică relaxată și în același timp relaxantă. Invitații se vor simți în largul lor mai ales că această tematică oferă versatilitate în alegerea ținutelor cât mai lejere și confortabile. În plus, ei se vor bucura nespus de spațiul infinit în care se pot desfășura și de aerul curat.
Mai mult decât atât, poți completa frumusețea peisajului cu decoruri atent alese, poți crea o atmosferă de poveste cu elemente de efect și cât mai apropiate de natură. Nunta în grădină este o tematică romantică, iar dacă găsești locul potrivit, totul se petrece într-un cadru intim.

Decorațiuni și accesorii menite să completeze frumusețea naturii
Cel mai important avantaj al nunții în grădină este decorul deosebit pe care natura îl oferă. Verdele crud, arborii bogați și florile naturale care răsar firave din pâmânt, toate acestea acompaniate de alei pietruite sau pavate cu lemn, imprimă atmosferei acel aer relaxant și sentimentul de „acasă”. Decorațiunile alese pentru eveniment completează atmosfera de poveste. Cele mai potrivite accesorii pentru o astfel de tematică sunt cele rustice sau shabby chic. Împreună, toate acestea conturează un cadru romantic și elegant, aerisit și plin de energie.
Pânza de sac este unul dintre elementele decorative principale ale acestei tematici, iar decorațiunile handmade sunt și ele un element caracteristic al nunții din grădină. Coliviile creativ împodobite cu flori, plăcuțele decorative atent lucrate în lemn, inimioarele metalice pictate în alb în spiritul shabby chic, toate acestea sunt nelipsite din decorul out of the box al nunții în grădină.
Aranjamente florale pline de culoare
Verdele crud al grădinii are nevoie de pete de culoare. „Floarea miresei” îmbracă în alb decorul nupțial presărat cu nuanțele îndrăznețe ale florilor de vară.

Creativitate la superlativ
Nunta în grădină este o tematică ce îți permite să îți pui creativitatea la încercare din moment ce nu mai există constrângerea spațiului închis. Lasă-ți imaginația să zburde pentru că această tematică este versatilă și îți permite să îți personalizezi evenimentul.

Gustări creative și răcoritoare
O nuntă în grădină este incompletă fără un bar cu băuturi răcoritoare personalizate. Poți opta pentru o limonadă personalizată după bunul plac, sau pentru cocktail-uri creative care îi vor încânta pe invitații tăi. În plus, barul creativ va completa meniul specific.
Îți dorești o nuntă ieșită din tipare? Contactează-ne pentru că avem ingredientele secrete pentru nunta perfectă!

Fi primul care comentează.

Lasă un comentariu