Adaugă un strop de culoare și de prospețime pentru a contura tabloul perfect al celui mai important eveniment din viața ta. Lasă cele mai frumoase culori și miresme ale naturii să spună povestea evenimentului tău într-o atmosferă de gală, plină de eleganță și strălucire, pe care invitații tăi nu o vor uita niciodată.

Această tematică primăvăratică pune accentul pe rafinamentul simplității și pe delicatețea pe care un eveniment atât de important o impune. Iar secretul său constă în îmbinarea armonioasă a elementelor într-un val călduros de culoare ce se potrivește oricărui anotimp.

Romanță îmbrăcată în culori

Pastelurile sunt considerate ca fiind cele mai armonioase culori și nu este de mirare că au fost folosite de-a lungul timpului în creații artistice pictate sau scrise. De aceea, ele transformă o nuntă clasică într-o romanță învăluită în culoare, într-o poveste strălucitoare, plină de farmec, căldură și iubire.

Pastelurile imprimă o atmosferă unică oricărui eveniment, iar alegerea unui decor pastel va imprima evenimentului tău un aer vintage cu accente moderne.

Culorile pastelate sunt atât de versatile încât pot fi armonizate cu ușurință de la vestimentație și accesorii, până la elementele de decor și meniurile speciale, cum ar fi bufetul dulce pentru invitații tăi.

Culorile primăverii în orice anotimp

Culorile pastelate, deși sunt asociate mai mereu primăverii, se potrivesc oricărui eveniment, indiferent de anotimp. De la nuanțe armonioase de roz, lila, bleu, verde sau galben, până la elegantul ivoar, nu este decât un singur pas, iar tu poți alege ceea ce te reprezintă pentru a-ți crea propria poveste, exact așa cum este povestea plină de farmec pe care ți-am redat-o în imagini.

Tematica pastel poate fi abordată în orice anotimp pentru că accentul este pus pe culorile diafane, așă că este ideală chiar și pentru anotimpul rece unde se poate jongla cu tonurile mai reci: alb, bleu, verde mint, ivoar sau tonuri diferite de bej, crem sau roz. Pentru zilele mai călduroase se poate abuza din plin de nuanțele de galben, roz sau lila, mereu vesele si pline de căldură, după cum poți vedea și din povestea pe care am creat-o din fotografiile realizate la o nuntă inedită organizată de NuovaIdea.

Culori diafane și un răsfăț dulce

Alături de elementele florale și alte decorațiuni pastelate, tematica pastel se resimte și la nivelul papilelor gustative pentru că bufetul dulce va fi o surpriză încântătoare și plină de culoare pentru invitații tăi. De la elementele decorative pentru sticle și pahare, până la coșuleșele din fructe și delicii franțuzești într-un curcubeu pastelat, toate acestea vor îmbrăca evenimentul tău într-un aer boem.

Mai presus de culori

Deși tematica pastelată te poate duce cu gândul doar la povestea evenimentului tău pictată în culori, în realitate, nunta pastel îmbină cu atenție culorile cu restul elementelor decorative: florile pentru buchetul miresei, pentru lumânări și pentru decorarea sălii, materialele folosite pentru accesorizarea meselor și a scaunelor, elementele centrale, accesoriile folosite pentru numerotarea meselor și aromele delicate ce au ca punct de întâlnire candy bar-ul.

Nunta pastel presupune folosirea unor materiale fine, cum ar fi dantela, voalul și satinul, alături de mărgelele ivoar care adaugă un plus de eleganță decorațiunilor. Elementele vintage sunt un must-have al nuntilor pastel. Dintre acestea poți opta pentru elemente decorative cu diferite mesaje, pentru masă sau pentru bufetul dulce.

Un avantaj important al tematicii pastel este că acesta îți permite să jonglezi nu doar din punctul de vedere al paletei cromatice, ci și din punctul de vedere al elementelor decorative, așa că cel mai important eveniment din viața ta îți va reflecta pe deplin personalitatea, mai ales că multe dintre decorațiuni sunt handmade.

Bucură-te de un eveniment plin de culoare și dinamism de care atât tu, cât și cei invitați la eveniment, vă veți aduce aminte cu drag.

Comentariile sunt închise.