Poveste purpurie

Purpuriul este, fără îndoială, cea mai interesantă culoare a curcubeului, iar în jurul acestei culori fascinante s-au creat de-a lungul anilor numeroase povești, simbolistica sa fiind mai puternică decât a oricărei alte culori.

Abordarea acestei culori îți va transforma evenimentul într-o adevărată poveste purpurie, încărcată de simboluri, eleganță, lux și rafinament.

Purpuriul este o raritate, pentru că nu foarte multe elemente din natură, animale, flori, fructe sau legume, împărtășesc această culoare. De aceea, abordarea acestei culori oferă un plus de originalitate oricărui eveniment în cadrul căreia predomină, mai ales că este o culoare versatilă ce poate fi îmbinată cu numeroase alte culori.

Poveste purpurie încărcată cu simboluri

Datorită rarității ei, purpuriul este o culoare nobilă care simbolizează luxul și este asociată veșmintelor regești pentru că, în timpurile îndepărtate, doar persoanele din înaltele clase sociale își permiteau să se bucure de această culoare, tocmai pentru faptul că extragerea ei era un proces foarte complicat. De asemenea, este o culoare puternică, asociată Universului, magiei, creativității și puterilor supranaturale.

Purpuriul este o culoare veselă, care debordează de eleganță și strălucire, mai ales atunci când, în cadrul unui eveniment, este abordată în nuanțe deschise și armonioase.

Purpuriu – o culoare neconvențională

Dacă îți dorești cu adevărat o nuntă unică, elegantă, misterioasă și sofisticată care să reflecte o personalitate puternică, atunci Povestea purpurie este, fără doar și poate, tematica cea mai potrivită pentru tine.

Printr-o culoare atât de neconvențională îți poți exprima imaginația și idealurile în cel mai creativ mod cu putință. Poți jongla cu diferite nuanțe, sau poți îmbina purpuriul cu alte elemente cromatice de excepție pentru a-ți crea mediul mult visat pentru evenimentul tău.

Purpuriu cu accente romantice

În cadrul unui eveniment precum nunta, purpuriul poate fi culoare de bază, optându-se pentru mai multe nuanțe, dar în același timp se poate îmbina armonios cu accente suave de alb sau ivoar, așa cum poți observa și în povestea pe care am conturat-o în aceste imagini.

Purpuriul îmbracă armonios elementele centrale ale evenimentului, de la țesăturile care încadrează ferestrele locului de poveste, până la buchetele de flori, lumânări sau elemente centrale, indiferent de sezon.

Orhideea este vedeta poveștii purpurii, aceasta fiind o floare regală, ce debordează de simplitate și eleganță și care poate transforma chiar și cel mai simplu aranjament floral într-o adevărată feerie purpurie. Bineînțeles, alături de orhidee, poți opta și pentru alte flori în funcție de sezonalitate și disponibilitate, pe care le poți îmbina creativ cu celelalte accesorii și elemente de decor.

Optează pentru tematica Poveste purpurie pentru a te bucura de un eveniment unic și cu adevărat încântător.

Comentariile sunt închise.