Vama Veche

„Nimeni n-o să îţi explice ce e Dragostea

Asta singur într-o zi de vara-o vei afla

Şi atunci, sa nu uiţi de inima ta.” (Vama Veche)

 

Valurile iubirii

Este acea zi de vară, când briza mării se strecoară printre degetele tale şi te îmbie să te joci prin părul ei şi să auzi marea jucându-i-se pe buze, în valuri de zâmbete calde. Şi ajunge să o priveşti, pentru că scoica ce i-ai aşezat-o la ureche i-a şoptit deja cât înseamnă pentru tine. I-ai agăţat la urechi perle din adâncuri, iar ea a strâns conştiincioasă stelele mării voastre în cufărul împletit de amândoi, al amintirilor cu răsărituri colorate.

 

Mirosul plajei

Pe plaja presărată cu flori ce miros a vară v-aţi conturat inimile în ziua nunţii vostre şi le-aţi dat arome dulci, apoi le-aţi ferecat cu chei duioase în năvodul plin al sufletelor voastre. Mireasma dulce a magiei dintre voi o dăruiţi în detalii parfumate şi relaxante, pline de însemnătate şi simplitate rafinată celor care au venit să se bucure alături de voi.

 

Culoarea verii

Este visul vostru împlinit, în sunete liniştitoare, cu arome încăntătoare şi culori dulci de răsărit de soare, la mare. Toate vă spun povestea cu iubire: flori în culori calde şi floricele delicioase, scoici şi steluţe de mare gingaşe, felinare şi perle elegante. Este mai mult decât o tematică, este simbolul noului vostru început, cu accente romantice, pentru ca voi şi cei dragi vouă să aveţi o seară de neuitat.

 

Vă invităm la o plimbare pe malul mării, să descoperim împreună o Vama Veche pe placul şi sufletul vostru, să construim împreună amintiri nepreţuite. Să nu uitaţi nicicând de inimile voastre şi de acea zi de vară în care aţi aflat ce este dragostea!

Comentariile sunt închise.