fbpx

Vama Veche

„Nimeni n-o sa iti explice ce e Dragostea

Asta singur intr-o zi de vara-o vei afla

Si atunci, sa nu uiti de inima ta.” (Vama Veche)

 

Valurile iubirii

Este acea zi de vara, cand briza marii se strecoara printre degetele tale si te imbie sa te joci prin parul ei si sa auzi marea jucandu-i-se pe buze, in valuri de zambete calde. Si ajunge sa o privesti, pentru ca scoica ce i-ai asezat-o la ureche i-a soptit deja cat inseamna pentru tine. I-ai agatat la urechi perle din adancuri, iar ea a strans constiincioasa stelele marii voastre in cufarul impletit de amandoi, al amintirilor cu rasarituri colorate.

 

Mirosul plajei

Pe plaja presarata cu flori ce miros a vara v-ati conturat inimile in ziua nuntii vostre si le-ati dat arome dulci, apoi le-ati ferecat cu chei duioase in navodul plin al sufletelor voastre. Mireasma dulce a magiei dintre voi o daruiti in detalii parfumate si relaxante, pline de insemnatate si simplitate rafinata celor care au venit sa se bucure alaturi de voi.

 

Culoarea verii

Este visul vostru implinit, in sunete linistitoare, cu arome incantatoare si culori dulci de rasarit de soare, la mare. Toate va spun povestea cu iubire: flori in culori calde si floricele delicioase, scoici si stelute de mare gingase, felinare si perle elegante. Este mai mult decat o tematica, este simbolul noului vostru inceput, cu accente romantice, pentru ca voi si cei dragi voua sa aveti o seara de neuitat.

 

Va invitam la o plimbare pe malul marii, sa descoperim impreuna o Vama Veche pe placul si sufletul vostru, sa construim impreuna amintiri nepretuite. Sa nu uitati nicicand de inimile voastre si de acea zi de vara in care ati aflat ce este dragostea!

Comentariile sunt închise.

Organizeaza nunta de vis alaturi de noi!

si iti oferim un

Voucher Cadou 100€

Cadou la nunta ta!

pana la 30 aprilie 2019 alege serviciile noastre pentru organizarea nuntii tale si iti oferim un voucher cadou de pana la 100 €.

verifica aici regulamentul promotiei