Servicii

Servicii

Nuova Idea este aici pentru a-ți transforma evenimentul într-o poveste remarcabilă și de neuitat, de care atât tu, cât și invitații tăi, vă veți aduce aminte cu drag peste ani și ani.

Nuova Idea îți pune la dispoziție o gamă largă de servicii personalizate pentru orice eveniment deosebit din viața ta. Ne vom ocupa de fiecare aspect al evenimentului tău, atât de imaginea de ansamblu, cât și de cele mai mărunte detalii. Te vom ajuta să stabilești cum va decurge evenimentul tău și vom urmări ca totul să se îmbine armonios, fără a scăpa ceva din vedere.

Zâmbetul tău în ziua evenimentului este obiectivul nostru și vom face tot ce ne stă în putință să îți fim alături pe tot parcursul evenimentulului și să te întâmpinăm cu sfaturi utile și idei originale, de la gestionarea bugetului și discuțiile cu furnizorii, până la punerea în aplicare a celor mai inedite tematici decorative.

Iată care sunt serviciile pe care Nuova Idea ți le pune la dispoziție pentru ca tu să te bucuri pe deplin de ziua cea mare, fără bătăi de cap:

 

  • Îți suntem alături încă din prima fază a evenimentului tău prin oferirea unor softuri care te vor ajuta să îți organizezi mai bine bugetul și activitățile caracteristice evenimentului (vezi secțiunea Oferim gratuit).
  • Te însoțim și te ajutăm să alegi locația potrivită pentru evenimentul tău.
  • Menținem legătura cu furnizorii chiar și pentru achiziționarea pieselor vestimentare.
  • Concepem sau alegem invitațiile în concordanță cu tema pe care ai ales-o și chiar le putem expedia pentru tine.
  • Îți oferim idei legate de atmosfera evenimentului tău, concepem decoruri speciale, personalizate după ideile și dorințele tale.
  • Realizăm mărturille pe care le vei oferi invitaților tăi.
  • Te ajutăm să alegi meniul și chiar muzica pentru evenimentul tău.
  • Te ajutăm să faci rezervări pentru camere de hotel și facem aranjamentele pentru transportul invitaților tăi, dacă este cazul.
  • Ne ocupăm de aranjarea sălii unde va avea loc evenimentul tău și organizăm în detaliu ceremonia religioasă și recepția.
  • Te ajutăm cu acțiunile premergătoare evenimentului (pregătirea tuturor actelor de care ai nevoie).

Chiar dacă angajarea unui organizator de evenimente necesită un cost care nu poate fi neglijat, această persoană vine în întâmpinarea ta cu soluții inedite astfel încât tu să faci față cu succes provocărilor de toate felurile. De asemenea, el vine cu propuneri deosebite pentru ca evenimentul tău să fie exact așa cum ai visat, dar în același timp tu să respecți bugetul pe care ți l-ai propus. În acest fel vei avea parte de cele mai bune servicii și vei evita greșeli care te pot costa destul de mult.

Și, de ce să nu te bucuri de mai mult timp liber pentru tine? Organizatorul tău va fi persoana de contact pentru toți furnizorii astfel încât tu să te poți bucura la maximum de ziua ta cea mare.

Fiecare eveniment este diferit, însă calitatea și originalitatea ce vor caracteriza cea mai frumoasă poveste din viața ta sunt de neprețuit. Spune-ne poveste ta și împărtășește-ne ideile tale în timp ce savurăm o cafea împreună, la sediul nostru. Contactează-ne pentru a programa o întâlnire într-un cadru armonios și plin de inspirație. Te aștepăm cu drag să îți împărtășim și noi poveștile și ideile noastre.

Contactează-ne acum

 

Alege ce ți se potrivește

Verifică lista de  servicii  și alege ce ti se potriveste!