Candy bar sau Fruit bar

Fruit bar

Candy bar sau fruit bar

Un lucru este sigur: în cadrul unui eveniment nu poate fi niciodată prea mult dulce. Un candy bar delicios, aromat și plin de culoare și/sau un fruit bar răcoritor sunt elementele care completează evenimentul tău atât din punct de vedere estetic, cât și din punctul de vedere al meniului.

Candy bar-ul sau fruit bar-ul reprezintă un cadou inedit pentru invitații tăi. Cofetăriile alături de care colaborăm pentru a livra cele mai gustoase prăjiturele sunt cofetării de renume, astfel încât te asigurăm că invitații tăi vor savura într-o clipă deliciile dulci și colorate ce vor fi servite pe cele mai creative platouri, într-un aranjament potrivit tematicii evenimentului tău.

Candy bar-ul și fruit bar-ul au devenit deja o tradiție în cadrul evenimentelor importante (nuntă, botez, aniversare, eveniment corporate) și nu este de mirare. Și tu îți poți încânta invitații cu un colț dulce delicios.

Avem cele mai inedite idei și vrem să le auzim și pe ale tale pentru a crea un candy bar gustos și cu o cromatică deosebită pentru evenimentul tău de poveste.

 

Cere ofertă

 

Verifică şi celelalte servicii: