fbpx

Candy bar sau Fruit bar

Fruit bar

Candy bar sau fruit bar

Un lucru este sigur: in cadrul unui eveniment nu poate fi niciodata prea mult dulce. Un candy bar delicios, aromat si plin de culoare si/sau un fruit bar racoritor sunt elementele care completeaza evenimentul tau atat din punct de vedere estetic, cat si din punctul de vedere al meniului.

Candy bar-ul sau fruit bar-ul reprezinta un cadou inedit pentru invitatii tai. Cofetariile alaturi de care colaboram pentru a livra cele mai gustoase prajiturele sunt cofetarii de renume, astfel incat te asiguram ca invitatii tai vor savura intr-o clipa deliciile dulci si colorate ce vor fi servite pe cele mai creative platouri, intr-un aranjament potrivit tematicii evenimentului tau.

Candy bar-ul si fruit bar-ul au devenit deja o traditie in cadrul evenimentelor importante (nunta, botez, aniversare, eveniment corporate) si nu este de mirare. Si tu iti poti incanta invitatii cu un colt dulce delicios.

Avem cele mai inedite idei si vrem sa le auzim si pe ale tale pentru a crea un candy bar gustos si cu o cromatica deosebita pentru evenimentul tau de poveste.

Cere ofertă

Verifica si celelalte servicii: