fbpx

Decor foto

Decor foto

Momentele deosebite din viata ta merita fotografii pe masura, unice si pline de personalitate! Asa ca, ce ar fi sa iti oferi tie, dar mai ales invitatilor tai, un coltisor decorat asa cum iti doresti si unde vor fi surprinse cele mai frumoase amintiri din cadrul evenimentului tau?!

Organizarea unui colt foto, decorat in armonie cu tipul si cu tematica evenimentului, este o tendinta din ce in ce mai apreciata de catre cei care doresc sa aiba parte de un eveniment cu adevarat fabulos, care sa ramana pentru totdeauna in sufletele invitatilor, dar care in acelasi timp sa fie imprimat pe hartie intr-un mod cat se poate de creativ.

Hai sa cream impreuna decorul potrivit pentru un photo corner inedit in cadrul evenimentului tau. Spune-ne ce idei ai si noi dam viata sedintei foto printr-un decor inedit si accesorii simpatice si orginale cu care invitatii tai se vor distra pe cinste!

Cere ofertă

Verifica si celelalte servicii:

Organizeaza nunta de vis alaturi de noi!

si iti oferim un

Voucher Cadou 100€

Cadou la nunta ta!

pana la 30 aprilie 2019 alege serviciile noastre pentru organizarea nuntii tale si iti oferim un voucher cadou de pana la 100 €.

verifica aici regulamentul promotiei