fbpx

Vama Veche este o tematica destul de greu de realizat, daca nu esti expert ai spune ca de fapt este o tematica marina iar acest lucru este singurul pe care am vrut sa evitam cu orice pret. Vama Veche e altceva, e boho chic in stilul brut, nu e glamorous dar nu e nici kitsch, e sofisticata prin simplitatea ei - este pe conceptul the less is more. Si...asa a fost. A fost perfecta datorita voua, echipa NuovaIdea,, a fost exact ceea ce ne-am dorit chiar daca au fost momente cand nu am stiut sa verbalizam dorintele noastre.

Cred ca asta inseamna o echipa de profesionisti, inseamna sa te citeasca... din priviri, din gesturi, sa inteleaga printre randuri si  sa rezoneze in totalitate.

Aranjamentele, candy barul – extrem de creativ – nu ma asteptam niciodata ca un candy bar de gogosi si cu floricele sa fie atat de minunat, buchetarele, lumanarile- ne-au facut efectiv sa ne dam seama cat de norocosi am fost ca am lucrat cu aceasta echipa minuntata.

Mai mult decat atat, in afara faptului ca am lucrat cu profesionistii NuovaIdea, am cunoscut si familia NuovaIdea,un  exemplu pentru orice cuplu.

Pasiunea acestei familii minunate ne-a facut sa ne incepem drumul acesta, fericiti, increzatori si, cel mai important, foarte relaxati, bucurandu ne de fiecare clipa si savurand fiecare detaliu, de la mesajele scrise pe paharele de floricele  pana la bobitele rosii din buchetul nasei – nu stiu ce au fost dar au aratat uimitor! 🙂

 

Multumim, Mona si Nicu...nunta noastra a fost in Vama datorita voua!

Georgiana & Iulian, 27 august 2016