fbpx

Weekend-ul trecut am sarbatorit un an de la nunta noastra pastel - prilej de a retrai emotiile celei mai frumoase zile din viata noastra…A fost o zi deosebita si datorita implicarii, profesionalismului si caldurii cu care echipa NuovaIdea este inzestrata , calitati pe care le-au folosit din plin, mai ales ca noi am avut o nunta organizata in mai putin de 2 luni :).

Multumim din suflet pentru entuziasmul cu care ne-ati sprijinit ideile, ne-ati sfatuit, ne-ati insotit pentru a pune la punct cele mai mici detalii. Multumim pentru ca ne-am simtit intotdeauna bineveniti in show-roomul vostru, ca am simtit intotdeauna ca putem comunica usor, ca intre prieteni. Este important sa stii ca poti impartasi aceleasi idei si aceeasi sensibilitate cu oamenii care se ocupa de unul dintre cele mai importante evenimente din viata ta.

Aprecierile invitatilor au fost pe masura, multi dintre ei ne felicita si acum pentru eleganta nuntii noastre…secretul este ca am avut alaturi oameni minunati, precum Mona si Nicu, oameni care au pus o particica din sufeltul lor mare pentru ca nunta noastra sa fie intocmai cum am visat-o.

Cu drag si dupa 1 an :),

Simona

Simona si Ionut, 19 iulie 2014