fbpx

Tocmai ce ne-am intors pe meleaguri natale si cu bucurie va spun ca sunteti primii carora le multumim si carora le datoram faptul ca nunta noastra a fost un eveniment absolut minunat! Inca de prima intalnire cu voi am stiut ca de voi avem nevoie pentru ca acea zi sa atraga privirile tuturor...si...bineinteles..asa a fost!

Mona, ai un suflet cald si 2 maini de aur! Toate aranjamentele au fost extraordinare, minunate, gingase si totodata jucause, asa cum mi-am dorit! Am avut un buchet unic, adorabil, pe care nu l-as mai fi lasat din mana niciodata! Nasa imi impartaseste parerea cu siguranta, deoarece cele 2 nuante din buchet, verdele si movul, i s-au potrivit de minune! Iar despre lumanari....au fost absolut minunate!!! Cand ne-am intors din concediu, dupa 10 zile, hortensiile verzi erau inca in conditii foarte bune. Decorurile din restaurant, candy bar si cele de pe tort au fost atractiile noptii si ne-au intrecut orice asteptari!

Nicu, aceleasi cuvinte de bine le-am pastrat si pentru tine. Meniurile, cardurile de masa, marturiile, precum si invitatiile s-au imbinat perfect. Nuantele pastelate s-au potrivit de minune cu florile, iar singurele cuvinte pe care le mai regasim si acum printre emotii sunt: un vis devenit realitate!

Cu respect si dragoste, va multumim pentru profesionalismul si implicarea pe care le-ati impletit pentru a ne oferi cel mai minunat eveniment din viata noastra de pana acum! Va vom recomanda cu dragoste si caldura tuturor ce isi vor dori ca nunta lor sa fie perfecta, asa cum a fost si a noastra!

Va imbratisam cu drag!

Alexandra & Gabi, 11 iunie 2016